Nemzetközi foci

Átigazolási hajrá: 18 millió fontért igazolt a Stoke

Argentin válogatott játékossal erősít a Roma; Guardiola lesz a City menedzsere.

Hétfő este a topbajnokságokban véget ért az átigazolási időszak. Angliában, Spanyolországban és Franciaországban éjfélkor, Olaszországban 23 órakor, míg a németeknél 18 órakor zárt a bazár.

Éjfélig a többi között az alábbi átigazolási hírek, illetve pletykák láttak napvilágot:

Hivatalosan is bejelentették Giannelli Imbula érkezését a Stoke Citynél. Az angol csapat klubrekordnak számító 18.3 millió fontot fizetett a Portónak a francia középpályásért.


Portugál válogatott játékossal erősített a Rio Ave: Hélder Postiga fél évre írt alá.


A Nikolics Nemanját is foglalkoztató Legia Warszawától igazolt a Hull Cityhez Dusan Kuciak. Nick Powell (Manchester United) is érkezik a Hullhoz.


A skót válogatott Steven Fletcher a Marseille-ben folytatja, kölcsönben.


Komoly igazolást hajtott végre az Everton. A kisebbik liverpooli csapat a Lokomotiv Moszkva idén 13 gólos és 10 gólpasszos csatárát, a szenegáli Oumar Niasse-t igazolta le 13 és fél millió fontért. A támadó Wikipedia-oldalát hamar szét is trollkodták…


Az Arsenal 27-szeres francia válogatott jobbhátvédje, Mathieu Debuchy az idény végéig a Bordeaux-nál folytatja kölcsönben. Debuchy 2014-ben igazolt az Arsenalhoz, de sérülése miatt sokat kényszerült kihagyni, később pedig Bellerín került be a kezdőbe a pozíciójában.


A korábbi 21 millió fontos ajánlatát 24-re emelte a Newcastle Saido Berahinoért, de a West Brom ezt is visszadobta.


Álomajánlatot kapott John Terry! A Chelseatől év végén talán távozó legendát Katarból kínálták meg egy kövér csekkel, méghozzá az Al-Arabi csapatától. Terry szerződése év végén lejár és klubja a náluk elért sikerek ellenére sem feltétlen ragaszkodik hozzá, így korábbi csapattársa, Gianfranco Zola csábíthatja a Közel-Keletre a 35 éves bekket.


Holland válogatott középpályást igazol a Swansea. A Premier League-ben a kiesés szélén táncoló walesiek Leroy Fert veszik kölcsön a QPR-tól a szezon végéig.


Steven Fletcher Franciaországban! A hírek szerint már átment az orvosi teszteken a Marseille-nél a skót válogatott alapköve, aki 2012 óta a Sunderlandet erősítette.


Megvan a nap egyik legnagyobb volumenű játékosmozgása is, igaz, csak kölcsönadás formájában. Denisz Cserisev a korábban beharangozott Sevilla helyett a Valenciánál kötött ki. Az AS szerint a 25 éves, Real-nevelésű orosz játékos vásárlási opció nélkül, az idény végéig megy a Denevérekhez, a Barcelona elleni kupameccsen már bevethető is lesz, mivel átment az orvosi teszteken.


A The Guardian című angol lap szerint a Manchester City irányítását júliusban átvevő Pep Guardiola legalább 150 millió fontot költhet a nyári átigazolási szezonban…


A franica utánpótlás-válogatottakat végigjáró Soualiho Meite kölcsönben Belgiumba, a Zulte-Waregemhez került a Lille-től.


A Stade Rennes egyik legnagyobb tehetsége, a 6 millió eurót érő Abdoulaye Doucouré a Premier League-es Watford FC csapatához távozott 8 millió font ellenében, de csapata azonnal kölcsön is adja őt a spanyol Granadához.


A tizenegyszeres albán válogatott, de svájci születésű Shkelzen Gashi Baselből az MLS-ben szereplő Colorado Rapidshoz igazolt.


A németeknél már bezárt a bazár: a topkluboknál nem volt nagy mozgás. A Bayern megszerezte Moszkvából Serdar Tascit, a Dortmund senkit sem igazolt, Dárdai Herthájában folytatja Sinan Kurt, a Leverkusen Robbie Kruséval, a Wolfsburg Bruno Henriquével erősített.


Teofanisz Gekasz, a 78-szoros görög válogatott gólvágó Vanczák Vilmos és Mervó Bence csapattársa lett az FC Sionban. Az orosz kapus, Anton Mitrjuskin is érkezett.


Ahogy az már a délután folyamán biztosnak tűnt: Colin Kazim-Richards (Feyenoord) két és féléves szerződést kötött a skót Celtic-kel.


Augsburg: egy jött, egy ment. Az izlandi válogatott Alfred Finnbogason kölcsönbe érkezett a Real Sociedadtól; míg a szlovén válogatott Tim Matavz a Serie A-s Genoahoz távozott.


Madridban landolt Falcao gépe az angol Telegraph szerint! Részletek!


John Terry maradhat a Chelsea-ben, ha akar. Így reagált a klub arra, miszerint a védő nyáron távozik, miután nem sikerült megegyezni a szerződése meghosszabbításáról.


A Rennes-ből a Watfordba igazolt Abdoulaye Doucouré.


A Greuther Fürth magyarjával, Korcsmár Zsolttal erősít a Vasas! Részletek!


Argentin válogatott játékossal erősített az AS Roma! Részletek!


A 23-szoros német válogatott, már 34 éves, brazil származású Stuttgart-legenda, Cacau visszatért a Svábokhoz. Bár a csatár nyár óta csapat nélkül tengődött – ekkor jött el a japán Cerezo Oszakától -, most a Stuttgart második csapata szerződtette, alighanem inkább mentornak. A klub honlapjának tájékoztatása szerint a veterán játékos már jó ideje a harmadosztályban kiesés ellen küzdő Stuttgart II-vel edzett, 2003 és 2014 között pedig több mint 250 bajnokin játszott az első csapatban.


Alhassane Bangoura, a Rayo Vallecano villámgyors, idén 16 meccsen pályára lépő 23 éves guineai válogatott szélsője kölcsönbe kerül a Stade Reims csapatához – ahová már a Balogh Norbertéktől távozó El Kaoutari is igazolt.


Dzsudzsákék is igazoltak: a Transfermarkt portál szerint másfél millió euró értékű középcsatár, Deniz Yilmaz a Trabzonsportól érkezik a Bursasporba.


A Hertha két játékost is Frankfurtba “postázott”: a 20 éves Yanni Regasel 2019 nyaráig lesz az Eintrachté (hat meccsen lépett pályára idén), míg a Dárdainál kegyvesztett, négyszeres tunéziai válogatott Anis Ben-Hatira fél évre kötelezte el magát.


A Hannover is erősít: Alexander Milosevic kölcsönbe érkezik a Besiktastól.


Védőt vett a Szpartak Moszkvától a Bayern München! Részletek!


A francia Lille-ben folytatja tavasszal – kölcsönben – a Swansea támadója, Eder.


Középső védő távozik a Palermótól. A nyolcszoros marokkói válogatott Abdelhamid El Kaoutari kölcsönbe kerül a Reims-hez. Nem lesz idegen számára a francia bajnokság: a 25 éves védő korábban hét évig erősítette a Montpellier-t.


A Daily Express cikke szerint a Liverpool védője, José Enrique visszatérhet a Newcastle-be.


Angol válogatott játékossal erősítene a Bournemouth. Az angol élvonal 16. helyén álló együttes a The Sun cikke szerint a Sunderland csatárát, Jermain Defoe-t szeretné leigazolni – ötmillió fontért.


Odion Ighalo, a Watford csatára lehet a Manchester United „utolsó perces” átigazolása.


Hivatalos: Torinóból igazolt olasz válogatott támadót a Sampdoria! Részletek!


City-játékos igazolt Görögországba. A Manchester City fiatalja, Bruno Zuculini a szezon végéig az AEK Athént erősíti – kölcsönben. A szintén citys Enes Ünül is kölcsönbe megy, a NAC Bredához.


Fletcher: irány Franciaország? A SkySports beszámolója szerint a skót válogatott Steven Fletcher a Sunderlandből a Marseille-be igazolhat a téli átigazolási időszak utolsó óráiban.


A Barcelonából erősít a Betis! A kiscsapat Martín Montoyát vette kölcsön a szezon végéig.


Robert Carlos a Real Madridban! Sajtóértesülések szerint a szakmai stáb tagjaként tér vissza a korábbi legenda.


Ahogy azt korábban írtuk, kölcsönben a Newcastle-ben folytatja Seydou Doumbia.


JANUÁR ÁTIGAZOLÁSA, február elsején: megvan, hol folytatja nyártól Pep Guardiola! Részletek!


A macskája miatt nem igazol el Milner. A Liverpool válogatott középpályása, James Milner hamar jelezte, ő bizony ma biztosan nem vált csapatot: „kizárt, hogy csapatot váltsak, sehova sem tudnám tenni a macskámat a költözés okozta felfordulásban” – írta a Twitteren az angol válogatott középpályás.


Beintett riválisának az Arsenal? Korábban írtuk, hogy angol lapok szerint a Manchester United is szeretné kölcsönvenni az Arsenal védőjét, Mathieu Debuchyt. Az Ágyúsok azonban nem akarják a riválisnál látni a francia válogatott labdarúgójukat, így a francia Bordeaux-nak adják kölcsön – a L’Equipe szerint.


A szezon hátralevő részében a Sevillát erősíti kölcsönben a Tottenham védője, Federico Fazio.


Ők is csapatot találtak: A Cardiff Cityben folytatja kölcsönben Tom Lawrence; a 18 éves Aaron Eyoma profi szerződést kötött az Arsenallal; A Norwichban folytatja Ebou Adams; bár hivatalos bejelentés még nincs, szinte biztos, hogy a Fulhambe igazol kölcsönbe Zakaria Labyad (Sporting Lisboa).


U19-es Európa- és U20-as világbajnok játékost kapott riválisnak Kleinheisler László a Werder Bremennél. Részletek!


Arsavin visszavonul? A Kuban Krasznodar nem hosszabbítja meg Andrej Arsavin szerződését. A korábban az Arsenalban is bizonyító orosz válogatott játékos jelezte, marad Krasznodarban, ajánlatra vár, de ha egy klubnak sem kell, vagy nem kap olyan lehetőséget, ami érdekelné, akkor visszavonul


A Manchester Unitedben folytathatja tavasszal Mathieu Debuchy (Arsenal)! Részletek!


A nap első nagy fogása lehet: Roma-csatár jelentkezett orvosira Newcastle-ben! Részletek!


Robinho újra PL-csapat mezét húzza magára? Részletek!


Hulkot is kínai csapat hívja! Részletek!


Ők is csapatot váltanak: Kenneth Zohore (KV Kortrijk) kölcsönbe került a Cardiffhoz; Nigel De Jong távozását hivatalosan is bejelentette az AC Milan; a szabadon igazolható Kévin Constant a Bolognához írt alá.


Brazil védőt igazolt a Monaco. A francia bajnokságban szereplő együttes megegyezett a 23 éves, idáig az Atletico Mineiróban játszó Jemersonnal, aki öt évre írt alá.


Van pénz a Newcastle-nél! A klub idén közel 80 millió fontot költött átigazolásokra, de az utolsó téli átigazolási napot is megnyomná: az Arsenal-védő Kieran Gibbs a legújabb kiszemelt.


Real Madrid-csatárral erősíthet a Liverpool. Részletek!


Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere jelezte, 99 százalék, hogy nem igazolnak új játékost az utolsó napon. De 100 százalékra nem jelenti ezt ki, ugyanis ha Messi bekopog hozzá délután, vele mindenképpen leülnének tárgyalni.


Colin Kazim-Richards (Feyenoord) lehet a Celtic legújab igazolása a Sky Sports szerint.


Két játékossal erősít riválisától a Zenit: az oroszok megegyeztek Jurij Zsirkovval és Alekszander Kokorinnal.


Valencia: Guilherme Siqueira (Atlético Madrid) kölcsönbe érkezett, míg Lucas Orban kölcsönbe távozott – utóbbi a Levantéban folytatja.


A Daily Telegraph jelentette, hogy a Stoke City kész – klubrekordot jelentő – 14 millió fontért leigazolni a Porto játékosát, Giannelli Imbulát.

A francia L’Equipe úgy tudja, Ezequiel Lavezzi (PSG) visszautasította a kínai Peking Kuoan ajánlatát.


A Tottenham fiatalja, az angol U-válogatott Alex Pritchard orvosi vizsgálaton vesz részt a West Bromwich Albionnál helyi beszámolók szerint. A Sky Sports szerint már mindenben megegyeztek a felek a kölcsönadásról.


A Daily Express beszámolója szerint Oumar Niasse (Lokomotiv Moszkva) 13.5 millió fontért az Evertonhoz kerülhet.


A Dortmund meghallgatja az ajánlatokat!? Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund elöljárója a Skynak adott interjújában elmondta, minden ajánlatot meghallgatnak, ami Pierre-Emerick Aubameyangért érkezik. Ha jelentős összegről van szó, egyeztetnek a vezetők egymással és a játékossal is, de attól nem tartanak, hogy a gólzsák távozik: 2020-ig érvényes a szerződése, és ragaszkodnak hozzá.


Portugál lapértesülések szerint a Manchester United 31 millió fontot kínált a Benfica 18 éves támadójáért, Renato Sanchesért. A fiatal játékos lelépési záradékát állítólag 34 millió fontban határozza meg a szerződése.


A Sky Sports szerint a Manchester United elengedi Juan Matát.


Ben Chilwell (Leicester City) az Arsenal célkeresztjében: az Ágyúsok a hírek szerint már tettek ajánlatot a 19 éves védőért, de a hárommillió fontos díjat visszautasította a Leicester. Most négymillióval próbálkoznak Wengerék.


A Leicester City, a Southampton és a Manchester United is szeretné megszerezni a CSZKA Moszkva csatárát, Ahmed Mousát – számolt be az angol sajtó.


A Daily Mirror értesülése szerint a Chelsea köszönte szépen az Atlético Madrid ajánlatát, de nem élt vele: nem adják el a spanyoloknak Diego Costát.


Vasárnap este megegyezett az angol West Ham United a török Fenerbahcéval: Emmanuel Emenike kölcsönben érkezik a szezon végéig a Premier League-csapathoz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik