Nemzetközi foci

Ronaldo 44 milliárdért megvásárolt egy monacói hotelt

Úgy fest, Cristiano Ronaldo nagyon profin építi a futball utáni életét. A szállodaiparba betörni igyekvő portugál most Monte Carlóban vett meg egy hotelt – 140 millió euróért.

CR7 egyre szorosabbra fűzi a kapcsolatát Donald Trump amerikai elnökjelölttel: fél éven belül ez a második közös üzletük. A Marcainformációi szerint ugyanis a Real Madrid világklasszisa Monte Carlo legexkluzívabb részén vett egy szállodát mintegy 140 millió euróért, vagyis hozzávetőleg 44 milliárd forintért. Az üzletben ezúttal is Donald Trump, amerikai milliárdos a partnere, aki most éppen az elnökválasztási kampányával van elfoglalva – ő a republikánus párt egyik jelöltje Barack Obama helyére.

Ronaldo nem egyedül fektetett be a hotelba, hanem a Proto Group segítségével, amelynek az olasz Alessandro Proto, valamint a már említett Donald Trump a tulajdonosa.

Nem ez az első eset, hogy Ronaldo és Trump együtt üzletel: tavaly augusztusban a Real Madrid játékosa 18,5 millió dollárért (bő 5,3 milliárd forintért) vett egy lakást a legendás Trump Toronyban.

A háromszoros aranylabdás futballistának nem ez az egyetlen, a sportkarrieren túlmutató vállalkozása: a portugál Pestana Hotel csoporttal is szoros kapcsolatban áll, a közeljövőben négy hotelt készülnek nyitni Funchalban (Ronaldo szülővárosában), Lisszabonban, Madridban és New Yorkban.

Olvasói sztorik