Nemzetközi foci

Meg fogunk lepődni, milyen csapattal várja a Bilbaót a Barcelona

Elsősorban a középpályán lehetnek gondjai a Barcának: sérülés és betegség miatt Iniesta, Busquets és Arda Turan játékára is kevés az esély.

Lázas megbetegedés miatt Sergio Busquets és Arda Turan sem tudott edzeni az elmúlt napokban, és a hírek szerint Andrés Iniesta sem bevethető a Bilbao elleni Király-kupa-meccsen. Mindez azt jelenti, hogy Luis Enrique edzőnek a középpályát kell alaposan megszervezni (Mascherano, Sergi Roberto és Rakitic hadr fogható), de hátul is akad jelentős hiányzó, hiszen Jordi Alba sem tért még vissza.

Jó hír ugyanakkor a katalánok számára, hogy Neymar ismét edzésre jelentkezett, és még az sem elképzelhetetlen, hogy szerda este 21.30-tól (tv: Digisport2) újra összeáll a félelmetes MSN, azaz Messi, Suárez és Neymar rohamoz.

A vendég baszkoknak már csak amiatt sem lesz könnyű dolguk, mert a negyeddöntő első felvonásán odahaza 2-1-re kikaptak, a tíz nappal ezelőtti barcelonai kirándulásuk pedig katasztrofálisra sikeredett, ugyanis a bajnoki meccset 6-0-ra megnyerte a Barcelona.

Olvasói sztorik