Nemzetközi foci

Nehéz elhinni: Torres lehet az „MSN” tartalékembere

Messi, Suárez és Neymar tartaléka lehet a spanyol válogatott csatár.

Kapcsolódó cikkek

A spanyol AS jelentette, hogy a Barcelona már keresi azt a csatárt, aki adott esetben helyettesítheti klasszis támadóhármasának – Lionel Messi, Luis Suárez és Neymar, azaz az MSN – egy-egy kieső tagját.

Mint ismert, az idei szezonban például Messi volt az, aki hosszabb időre dőlt ki sérülés miatt, igaz ezt a csapat alig-alig érezte meg. A katalán együttes azonban keresi azt a tartalék játékost, aki az ilyen esetekben kisegítheti a támadószekciót.

A spanyol lap úgy tudja, az első számú jelölt nem más, mint a szebb napokat is látott spanyol válogatott csatár, Fernando Torres. Az Atlético Madridban kölcsönjátékosként szereplő csatár jelenleg az AC Milan labdarúgója, de aligha lenne nehéz dolga megszereznie a Barcának egy jó ajánlat esetén: Torres a legutóbbi 35 spanyol bajnokin csak ötször volt eredményes – idén 16 meccsen két gólnál jár –, míg az angol Chelsea-ben 2011 és 2015 között húsz gólt jegyzett a bajnokságban.

A Goal.com angol kiadásának cikke is sejtelmesen reagált a hírre: „Nem röhög!” – szólt a felszólítás az átigazolási pletykáról szóló bejegyzés végén.

Olvasói sztorik