Nemzetközi foci

Spanyol csapattól kapott ki a Videoton

Utolsó spanyolországi edzőmeccsén az Elche bizonyult jobbnak a magyar bajnoknál.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Elche CF (spanyol) – Videoton FC 2-0 (0-0)
Spanyolország
Videoton: Danilovics – Szolnoki, Juhász, Lang, Stopira – Pátkai, Kovács I., Simon A. – Sejben (Géresi, a szünetben), Tischler, Rudolf G. A 65. perctől: Danilovics – Nego, Vinicius, Szekeres, Fejes – Heffler – Paudits, Géresi, Kiprich, Haraszti – Soumah. Edző: Horváth Ferenc
Gólszerzők: Nono (64.), Moreno (72.)

Lejátszotta utolsó spanyolországi felkészülési mérkőzését a Videoton. Az élvonalbeli rajtra készülő együttes ellenfele a tavaly még spanyol élvonalban szereplő, idén viszont adminisztrációs okok miatt csak a második ligában induló Elche CF volt csütörtök délelőtt.

Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, Danilovicsnak és a spanyolok kapusának is akadt dolga – utóbbit többek között az új igazolás, Tischler Patrik dolgoztatta meg egy alkalommal. Az első gólra a 64. percig kellett várni: egy gyors támadás végén Nono tekert a Vidi-kapu jobb felső sarkába (1-0) – derült ki a Vidi-honlap tudósításából.

A 72. percben alakult ki a későbbi végeredmény: jobb szélen betört a spanyolok támadója, majd középre adott, Alex Moreno pedig öt méterről kapura lőtt. Danilovics még bele tudott érni, de védenie nem sikerült. Nem sokkal később Soumah hagyott ki nagy helyzetet, majd az ellentámadásból a spanyolok lőttek kapufát – a vége 2-0 az Elchének.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik