Nemzetközi foci

Van Gaal szerint bajnok lehet a United

Az Arsenal jelenleg 7 ponttal vezet a Vörös Ördögök előtt.

Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere hiszi, hogy csapata megnyerheti a Premier League idei küzdelmeit, miután a Liverpool felett aratott késői győzelmük felélesztette bajnoki reményeiket. Wayne Rooney 78. percben szerzett találata – amely az első volt tőle 2005 óta az Anfielden – győzelmet ért a United számára vasárnap délután, amellyel 7 pontra megközelítették az éllovas Arsenalt. Mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján Van Gaal arról beszélt, hogy csapata a szezon végén akár a bajnoki tabella élén is végezhet, függetlenül a jelenlegi lemaradásuktól.

– Mindig fontos legyőzni a Liverpoolt – kezdte a holland menedzser. A mostani győzelem azért is volt külön fontos, mert a versenytársaink mind pontokat hullajtottak, és amikor ilyen hátránnyal rendelkezünk az élen állókhoz képest, az már behozható. Ezt gondolom.

Amikor arról kérdezték, ezzel arra gondol-e, hogy csapata továbbra is harcban állhat a bajnoki címért, így felelt:
– Még rengeteg mérkőzés van hátra. A 2015-ös évet is remekül kezdtük, számos győzelemmel és döntetlennel – nem veszítettünk. Ez a mérkőzés hatalmas lökést adhat a játékosaimnak, a szurkolóknak és mindenkinek, aki valamilyen kapcsolatban áll a Manchester Uniteddel – és természetesen folytatnunk kell ezt az utat. Nem lesz könnyű, ahogyan most is láthattuk, de képesek vagyunk rá, mert ezt minden egyes héten megmutatjuk.”

forrás: manutdfanatics.hu

Olvasói sztorik