Nemzetközi foci

Hazudott a koráról, az AC Milannál bevették a mesét

Őrült történet látott napvilágot Olaszországban, egy gambiai focista becsapta az AC Milant, kilenc évvel fiatalabbnak vallotta magát. Yusupha Yaffa 2013-ban igazolt a piros-feketék ifjúsági csapatába, az apró bökkenő csupán az, hogy miközben ő azt állította, hogy 19 éves, mára kiderült, hogy valójában 28 volt.

Yaffa jelenleg a német MSV Duisburg játékosa, de karrierje gyorsan véget érhet. Sajtóhírek szerint a gambiai focistát berendelte az olasz bíróság, mert a Milan csalás miatt feljelentette.

Ha a tárgyalás kezdetét veszi, érdekes lesz, miként magyarázza az olasz klub, hogy hogyan tudott egy gambiai férfi balekot csinálni a világ egyik legnagyobb együtteséből.

Úgy tudni, hogy a Facebooknak köszönhetően bukott le a focista, mert régi iskolatársai kiszúrták, hogy meghamisította az életkorát, ekkor kezdtek beszélni az állítólagos csalásról.

A Gazzetta dello Sport szerint Yaffa azt állítja, hogy többször is elveszítette az iratait, és amikor 2009-ben megérkezett a bevándorlási hivatalba, azt mondta, hogy 1996. december 31-én született, nem pedig 1987. november 14-én.

Yaffa nem először került kapcsolatba az igazságszolgáltatással, tavaly januárban, miután Frankfurtba költözött, azzal vádolták, hogy megerőszakolt egy lányt, ezért letartóztatták.

A Gazetta azt is közölte, hogy míg Yaffa próbálja bizonyítani az igazát, addig a Milan részéről több korábbi edzője is tanúskodni fog, mint például Filippo Inzaghi.

forrás: blikk.hu

Olvasói sztorik