Nemzetközi foci

Robbanhat a bomba! Pérez kész elengedni CR7-et

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez kész eladni legnagyobb sztárját, Cristiano Ronaldót, ugyanis a sportvezetőnek elege van a portugál klasszis ellenszegüléseiből.

Pérez és CR7 viszonya sosem volt felhőtlen, a királyi gárda első embere szereti megmondani mindenkinek, hogy mit csináljon, a háromszoros aranylabdás sztár azonban nem kedveli, ha főnökösködnek vele szemben. A legnagyobb konfliktus az utóbbi időszakban Carlo Ancelotti elküldése, és az azóta már menesztett Rafa Benítez kinevezése miatt alakult ki köztük. Ronaldo nagyon kedvelte az olasz szakembert, és nem fogadta jó néven, hogy a helyére Benítez érkezett, akivel észrevehetően nem volt jó a viszonya, és ennek többször hangot is adott.

Az El Confidencial úgy tudja, hogy az elnök megelégelte Ronaldo állandó lázadásait, az utolsó csepp pedig a pohárban Péreznél az volt, hogy CR7 az Aranylabda-gála előtt Carlo Ancelottira voksolt az Év edzője-szavazáson.

A sportvezető ezért úgy döntött, hogy már januárban elengedi legnagyobb sztárját, így még a transzferbüntetés életbe lépése előtt pótolni tudják őt.

Olvasói sztorik