Nemzetközi foci

Másodjára DVSC-siker a Medgyes ellen

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – Gaz Metan Medias 3-2 (1-0)
Debrecen-Pallag. Vezette: Kátai G.

DVSC: Radosevic – Lázár P., Brkovics, Mészáros (Kinyik 73.), Barna – Bódi, Jovanovics, Szakály P., Horváth Zs. – Kulcsár, Coulibaly. Edző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Szakály (3.), Bódi (70.), Kulcsár (74.), illetve Buziuc (51.), Balas (79.)

A mai második Gaz Metan Medias elleni edzőmérkőzésen már a harmadik percben vezetést szerzett a Debreceni VSC, amikor Adamo Coulibaly remekül ugratta ki Szakály Pétert, aki előre tört, majd a hálóba lőtte a labdát (1-0). Nem sokkal később a vendégek tizenegyeshez jutottak, ami azonban kapu mellé ment. Ezt az egy lehetőséget leszámítva nem tudtak veszélyesek lenni a medgyesiek, végig a debreceniek irányítottak az amúgy nagy iramú találkozón – számolt be a klub honlapja.

A második félidő elején egyenlítettek a vendégek: egy jobb oldali beadás után Alexandru Buziuc az ötös jobb sarkáról fejelt a hosszúba (1-1). A Loki továbbra is támadott, és a 70. percben visszaszerezte a vezetést, amikor Bódi Ádám szabadrúgásból, 18 méterről csavart a jobb felsőbe (2-1). Négy minutummal később Kulcsár Tamás lőtte be a Szakály Pétertől kapott labdát (3-1). A vendégek nem sokkal később szépítettek, de a DVSC-TEVA győzelmét nem tudták veszélyeztetni.

Olvasói sztorik