Nemzetközi foci

Zidane után újabb klublegenda vállalhat szerepet a Real Madridnál

Roberto Carlos a francia vezetőedző stábjában szeretne dolgozni.

Úgy tűnik, Zinedine Zidane kinevezése elindított egy hullámot a Real Madridnál. A francia aranylabdás után ugyanis hamarosan egy másik klublegenda, Roberto Carlos is visszatér a Fehér Házba – ezt maga az érintett jelentette be a Cadena SER-nek adott exkluzív interjújában, igaz, azt egyelőre nem árulta el, hogy konkrétan milyen pozíciót fog betölteni a Realnál – írja a fourfourtwo.hu

A spanyolok egyelőre találgatnak, a bennfentesek úgy tudják, Roberto Carlos ajánlatot kapott, hogy az egyik utánpótláscsapatnál dolgozzon, a brazil azonban ezt visszautasította, mivel ehelyett közvetlenül Zidane mellett szeretne dolgozni az első csapatnál.

Roberto Carlos a jövendőbeli szerepvállalásával kapcsolatban egészen pontosan azt mondta:

– Számomra nagy megtiszteltetés lenne, ha a Real Madridnál dolgozhatnék. Egy egyeztetésen már túl vagyok ezzel kapcsolatban, most néhány napra elutazom, de pénteken már többet fogok tudni a jövőmről. Nehezen elképzelhető, hogy sportigazgató legyek, én Zidane-tól akarok tanulni, és segíteni az edzéseken. Sokat tudnék tőle tanulni – nyilatkozta a vb-győztes klasszis.

Olvasói sztorik