Nemzetközi foci

Nem adja fel a United, bombaajánlatot készül tenni Bale-ért

Kapcsolódó cikkek

Nem titok, hogy a Manchester United már a nyáron is érdeklődött a Real Madrid szélsője, Gareth Bale iránt, de a spanyolok már többször is nemet mondtak az angoloknak. Korábban is beszámoltunk róla, hogy Benítez távozása után ismét felerősödtek azok a hangok, melyek szerint a walesi támadó is hamarosan elhagyja Madridot, és természetesen ismét a Vörös Ördögök merültek fel lehetséges új állomáshelyként.

A The Times információ szerint az MU a többszörös nemleges válasz után sem adja fel, és 2016 nyarán egy utolsó gigaajánlattal kopogtat a blancók ajtaján. A manchesteriek mélyen a zsebükbe nyúlnának a klasszisért, az összeg állítólag a 120 millió eurót is elérheti majd.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.