Nemzetközi foci

Lavezzi jövő héten a Chelsea-vel tárgyal

Verratti is kiszemelt Londonban – a Barcelona 12 éves tehetsége mellett.

Kapcsolódó cikkek

Ráfér az erősítés az angol Premier League-ben címvédő Chelsea-re, mely húsz forduló után csak a 14. helyet foglalja el a tabellán. Az együttes tíz ponttal marad el az ötödik, már nemzetközi szerepést érő helyezéstől, így nem véletlen, hogy a decemberben kinevezett Guus Hiddink gőzerővel a csapat megerősítésén dolgozik a januári átigazolási időszakban.

Az egyik legnagyobb téli fogás a Paris Saint-Germain klasszisa, Ezequiel Lavezzi lehet, akinek érkezésére van is esély. Az argentin válogatott játékos szerződése nyáron jár le, így január 1-től szabadon tárgyalhat más klubokkal is. Ha a PSG pénzt akar a játékosért, akkor most kell eladnia – a brit Metro beszámolójaszerint jövő héten már Londonban tárgyalnak a támadó leigazolásáról, és a hírek szerint a Chelsea nem is akar várni nyárig az átigazolással, már most szeretnék nyélbe ütni az üzletet.

Lavezzi csapattársa, Marco Verratti is a londoni klub kívánságlistáján szerepel, ám utóbbi megszerzéséért már mélyen zsebbe kell nyúlni. Az olasz játékost a hírek szerint 59 millió fontért engedné el klubja.

Londonban már a jövőre is gondolnak: szintén angol lapok arról írnak, hogy a Barcelona tehetsége, a 12 éves Xavi Simons is felkeltette a Chelsea érdeklődését.

Olvasói sztorik