Nemzetközi foci

Sosem fogod kitalálni, ki lehet a FIFA 17 új arca

Angliában fogadni is lehet arra, ki szorítja le a FIFA 17 játék borítójáról Lionel Messit. A helyi sajtó Jamie Vardyt emlegeti…

Messi négy éve „bitorolja” a borítóképet a futballszimulátoros játék előlapján, ám a szerződése lejár a gyártó EA Sportsszal, és a cég a hírek szerint váltani akar. Korábban arról lehetett olvasni, hogy a FIFA 17 arca a Real Madrid kolumbiai csillaga, James Rodríguez lesz, ám az angol sajtó új információt szellőztetett meg.

A The Telegraph szerintazonban nem a Real-klasszis pózolhat a FIFA 17 tokján, a megoldást Angliában kell keresni. A hírek szerint a szeptemberben megjelenő játék borítóján Jamie Vardy, a Leicester City rekordokat döntő angol futballistája szerepelhet. Nemrég a francia L’Équipe írta meg, hogy Neymar és Cristiano Ronaldo neve azért nem jöhet szóba, mert a brazil és a portugál klasszis is a Konami által gyártott Pro Evolution Soccer reklámarca. Ennek tükrében a L’Équipe Jamest tippelte a FIFA-játékok borítósztárjának.

Állítólag felvetődött Sergio Agüero színre lépése is, ugyanakkor az egyik fogadóiroda 25-szörös pénzt fizetne abban az esetben, ha egy másik manchesteri, Wayne Rooney lenne a befutó.

Olvasói sztorik