Nemzetközi foci

Hivatalos: Januzaj visszatér a kölcsönből

A Manchester United csütörtökön délután az alábbi hivatalos közleményt adta ki:

A Borussia Dortmund beleegyezett Adnan Januzaj kölcsönszerződésének felbontásába. Adnan így azonnali hatállyal csatlakozik a felnőtt kerethez.Már visszatért Manchesterbe, hogy tisztázzák ennek részleteit.

Korábban írtuk:

Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Manchester United visszarendeli a Borussia Dortmundban kölcsönben szereplő Adnan Januzajt.

A Vörös Ördögök azért szeretnék visszahívni a belga támadó középpályást, mert keveset játszik a német klubban, valamint Louis van Gaal menedzser több variálási lehetőségre vágyik a támadószekcióban. Januzaj mindössze 12 bajnokin kapott lehetőséget a dortmundiaknál és csak háromszor kezdőként. Az Európa-ligában hatszor léphetett pályára.

A Sky értesülései szerint jelenleg egyeztetések folynak a klubok között, de kölcsönszerződése keretében mindkét félnek kölcsönösen egyezségre kell jutni ahhoz, hogy a 20 éves játékos idő előtt visszatérhessen az Old Traffordra. Mielőtt a Borussiahoz került volna, Januzaj négy mérkőzésen szerepelt a szezon elején a Unitedben, az Aston Villa elleni bajnokit augusztusban az ő góljával nyerte a csapat 1-0-ra.

Olvasói sztorik