Nemzetközi foci

Rémy a sereghajtónál?

Az Aston Villa kölcsönvenné a mellőzött londoni támadót.

Kapcsolódó cikkek

Az elmúlt hetekben sok név felmerült már, mint az Aston Villa lehetséges téli csatárszerzeménye – többek között Nemanja Nikolics és Szalai Ádám is -, hiszen a birminghamiek komoly gondban vannak, mindössze egyszer nyertek idén és mérföldekre állnak a bentmaradást jelentő 17. helytől. A két magyarnál most ismertebb név szerződtetésével is megpróbálkozhat a kétségbeesetten kapálozó Villa: Rémi Garde, a csapat menedzsere szerint Loic Rémy lesz a célpontjuk. A francia csatár kölcsönbe érkezhetne a Chelsea-től. A 28 éves támadóról az alábbiakat mondta a tréner:

– Különleges játékos. Ismeri az országot, a bajnokságot, remek lenne szerződtetni. Az egyike azoknak a játékosoknak, akiket biztosan megpróbálok majd leigazolni.

A vonzalomnak egyébként érdekes háttere, hogy Garde másodedző volt az Olympique Lyon csapatánál, amikor Rémy ottani karrierjét kezdte. A csatár tavaly a QPR-tól került a Kékekhez 10,5 millió font ellenében. A Villa egyébként 19 meccsen mindössze 15-ször volt eredményes – a francia csak egyszer kezdett idén a Premier League-ben, egy gólja van és további kettő a Liga Kupában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik