Nemzetközi foci

Van Gaal önszántából is felállna

Nyoma veszett a holland menedzsernek, a Manchester United vasárnapi edzését Ryan Giggs tartotta.

Miután a Manchester United 2-0-ra kikapott a Stoke City otthonában, Louis van Gaal menedzser azt nyilatkozta, nemcsak a klub rúghatja ki, hanem ő maga is lemondhat. Hétfőn a Chelsea következik a Manchester United számára, és Van Gaal tudja, a rá nehezedő nyomás mellett egy újabb vereség nagyon megnehezítené a dolgát azután, hogy csapata hét meccs óta képtelen nyerni, ráadásul legutóbbi négy mérkőzése során mindig vereséget szenvedett.

A szombati összecsapás után sajtótájékoztatóján a holland menedzser elismerte, küzdenie kell állása megtartásáért, valamint egy esetleges lemondásról a klubvezetéssel kell tárgyalnia.

– Ez olyan valami, amit Ed Woodwarddal fogok megvitatni, és nem veletek – mondta az újságíróknak Van Gaal. – Olykor én magam teszem meg, de az vagyok, aki először a Manchester United vezetőivel, stábom tagjaival és a játékosokkal beszélem meg, nem veletek. Mindig is megkaptam a klub támogatását, de most kikaptunk, így új helyzet van. De érzem a stábom és a játékosaim támogatását. A szurkolók csalódottak lesznek, de ez érthető négy vereség után.

FRISS:

A Sky Sports News információ szerint a Manchester United mai edzését Ryan Giggs vezényli, Louis van Gaalnak pedig “semmi nyoma” sincs a csapat carringtoni edzőbázisán.

Olvasói sztorik