Nemzetközi foci

Neymar lesz Guardiola első nagy manchesteri dobása?

Máris elindultak a pletykák a Münchenből a Cityhez igazoló edző és leendő csapata kapcsán.

Kapcsolódó cikkek

Mint már korábban nyilvánosságra került, a Bayern München csapatától a szezon végén, három év után távozó Pep Guardiola minden bizonnyal a Premier League-ben jelenleg harmadik helyen álló Manchester Citynél folytatja karrierjét. Természetesen azonnal csúcssebességbe kapcsolt az átigazolási pletykagyár, hiszen Manchester kék részén sosem volt kérdés, a világ legjobbjait akarják szerződtetni, Guardiola érkezése pedig ehhez újabb motiváció lehet sok játékos számára.
A Mundo Deportivopéldául azonnal arról ír, hogy a Barca korábbi edzője a katalán klub egyik jelenlegi csillagát, Neymart szerződtetné és erről már beszélt is a manchesteri klub vezetőivel. A Citynél az anyagiak ritkán számítanak, így előfordulhat, hogy valóban ajánlatot tesznek Neymarért, akinek adóügyei miatt voltak kellemetlen időszakai Barcelonában. Persze, a cáfolatok is megjelennek, egyelőre mindenki csak mosolyog, írja a cikk.
De emlékeztetnek rá, Guardiola annak idején Münchenbe érkezve is kijelentette, nem akarja odavinni egyik volt barcelonai játékosát sem – majd mégis szerződtette Thiago Alcantarát. Igaz, Manchesterben még a müncheninél is nehezebb dolga lehet a már ott lévő sztárok egójának kezelésével, ha még egy klasszist leigazol, hiszen a keretben hemzsegnek a méregdrágán vett játékosok, a klub csak a legutóbbi átigazolási időszakban több mint 100 millió fontot fizetett Raham Sterlingért és Kevin De Bruyne-ért.

Olvasói sztorik