Nemzetközi foci

Klopp Gerrardról: „Hiányzik, de nem fog visszajönni”

A vörösök edzőjének egy volt dortmundi játékosa viszont érkezhet Liverpoolba.

A Liverpool nemrég kinevezett menedzsere, Jürgen Klopp egy interjúban az idén távozott klublegenda, Steven Gerrard esetleges visszatéréséről is beszélt, közben pedig újabb volt dortmundi játékosa Liverpoolba igazolása merült fel.
„Ez az első évünk Steve után, aki igazi klublegenda volt, húsz évid meghatározó tagja a csapatnak a pályán és az öltözőben – mondta a Sky Sportsnakadott interjúban Jürgen Klopp a nyáron Amerikába igazolt Steven Gerrarddal kapcsolatban – Hogyan tudnánk őt azonnal pótolni? Természetesen próbáljuk, de ezek a srácok még fiatalok. Ez nem mentegetőzés, csak a helyzet leírása” – magyarázta a vörösök edzője.
Hozzátette: ő mindig optimista alkat volt, de nem gondolja, hogy a Los Angelesbe távozott klubikon visszajönne kölcsönbe Liverpoolba, miután még egy évig szerződés köti a Galaxyhoz. Természetesen ha lenne rá mód, hogy Gerrard visszatérjen, tárt karokkal várná, sietett kijelenteni Jürgen Klopp.
Közben a brit sajtóban azért más, esetleg könnyebben megszerezhető játékosokról is írnak a vörösök kapcsán, például Klopp korábbi dortmundi emberéről, Neven Suboticról, aki mostanában kegyvesztett lett a sárga-feketéknél, mert Thomas Tuchel a Hummels-Sokratis párost játszatja a védelem közepén. Suboticot állítólag piaci értékénél kevesebb összegért is hajlandó a télen elengedni a Dortmund, mert túl magas a fizetése. Liverpoolban pedig szükség lehet középső védőre, miután Martin Skrtel hetekre kidőlt sérülés miatt.

Olvasói sztorik