Nemzetközi foci

A Real elhappolná a MU elöl a 30 milliós hátvédet

Több topklub versenyezhet a Wolfsburg balbekkjéért a télen.

A világ egyik legjobban keresett hátvédje Ricardo Rodriguez. A 23 éves svájci balhátvéd a Wolfsburg játékosa, aki a zöld-fehérekkel továbbjutott a Bajnokok Ligája csoportköréből – ellentétben az általuk legyőzött Manchester Uniteddel. Az express.co.uk most arról ír spanyol források alapján, hogy éppen a Vörös Ördögök szemelték ki maguknak a fiatal játékost.
Louis Van Gaal csapatának mindenképpen szüksége lenne egy jó védőre, mert Luke Shaw súlyos sérülése miatt egész szezonra kidőlt. Rodriguez a legmagasabban jegyzett hátvédek között van a világon, állítólag 30 millió fontot sem sajnálna érte a Manchester – mélyen zsebbe kell nyúlni érte, mert nemrég hosszabbított szerződést Wolfsburgban, 2019-ig.
Csakhogy felbukkant egy rivális is a képben, mégpedig a Real Madrid, ahol Rafa Benítez vezetőedző állítólag szívesen hozna konkurenciát a brazil Marcelo mellé a bal oldalra, ezért a királyiak is bejelentkeznek a télen Rodriguezért. Hogy a helyzet még cifrább legyen, az említett spanyol lapok szerint a játékos lehet, hogy inkább a Barcelonát választja majd, ahol szintén szívesen látnák.

Olvasói sztorik