Nemzetközi foci

Már egymást is utálják a Chelsea játékosai

A csapatkapitány John Terry szerint is „patkányok” vannak a csapatban.

A hírek szerint a Chelsea öltözőjében puskaporos a hangulat, hiszen a játékosok tudják, közülük kik fúrták meg a múlt csütörtökön kirúgott szakvezetőt, José Mourinhót – írja a blikk.hu

A csapatkapitány John Terry nem rejtette véka alá véleményét, egyet ért azokkal a szurkolókkal, akik szerint patkányok vannak a csapatban. A szurkolók ugyanis a szombaton a Sunderland ellen 3-1-re megnyert bajnokin így nevezték a szerintük három főkolompost: a belga szélsőt, Eden Hazard-t, valamint a spanyol csatárt, Diego Costát és középpályást, Cesc Fábregast. Transzparensekkel üzentek nekik a lelátón.

– Egyértelműen mi tehetünk róla, hogy a rossz eredmények miatt elbocsátották az edzőnket, ezért mindenképpen szégyellnünk kell magunkat. Vannak olyanok közöttünk focisták, akik szerencsésnek érezhetik magukat, hogy még nem rúgták ki őket – jegyezte meg kritikusan Terry arra utalva, hogy néhányan könnyen lehet, hogy szándékosan teljesíthettek rosszabbul az elmúlt hetekben. – Néhány klubnál a játékosokat bocsátják el hasonló történtek után, nálunk a menedzsernek kellett mennie, s ez ellen már semmit sem tehetünk. Most már a jövőre kell koncentrálnunk, hogy újra visszakerüljünk a legjobbak közé.

Az öltözőben tehát puskaporos a hangulat, s ez ellen a José Mourinho helyére érkező új megbízott menedzsernek, a holland Guus Hiddinknek (69) kell tennie, aki a klub legendás elefántcsontparti csatárát, Didier Drogbát is meghívta stábjába.

Olvasói sztorik