Nemzetközi foci

Guardiola 10 új játékossal építené újra a Chelsea-t?

Egyre valószínűbb, hogy a szezon végéig Guus Hiddink ül le a londoniak kispadjára.

A Chelsea nagyon gyenge szereplése miatt csütörtökön kirúgták José Mourinhót, másodjára küldték el kedvenc angol csapatától karrierje során, és nagyon úgy néz ki, hogy az idény végéig egy beugró edzőt neveznek majd ki helyére – írja az index.hu

Egyre valószínűbb, hogy ez az ember Guus Hiddink lesz. Ő legutóbb a holland válogatottat irányította, de velük leszerepelt, a nyáron kirúgták, Hollandia meg nem jutott ki az Európa-bajnokságra. Klubcsapatnál legutóbb Oroszországban dolgozott, az Anzsi Mahacskala menedzsere volt 2012-ben.

Ennél érdekesebb, hogy ki lehet a végleges megoldás majd a nyáron. A favorit Pep Guardiola, akiről azt híresztelik, hogy az idény végén elhagyja a Bayern Münchent, és amúgy is szeretne Angliában dolgozni. Rá amúgy a Manchester City is vadászik. Angol lapok szerint a Chelsea-tulaj Roman Abramovics már beszélt is Guardiolával, és a katalán állítólag azt mondta, hogy tíz új játékost akar szerződtetni, ha kinevezik, mert ennyi ember kell neki, hogy újra tudja építeni a csapatot. Képben lehet még az Atlético Madridot edző Diego Simeone is, de ő nem túlzottan szeretne váltani.

Olvasói sztorik