Nemzetközi foci

Nem csillapodnak a kedélyek a Real Madridnál

Az általános igazgató szerint rossz döntés volt Rafa Benítez kinevezése; a vezetők elégedetlenek James Rodríguez pályán kívüli életével.

Továbbgyűrűzik a Real Madrid háza táján kialakult balhé: korábban is tudni lehetett, hogy a nyáron kinevezett vezetőedző, Rafa Benítez több játékossal sem ápol jó kapcsolatot, Cristiano Ronaldo állítólag ultimátumot is adott már az elnöknek, hogy vagy a tréner, vagy ő távozik. A Rangadó.hu arról is beszámolt kedden, hogy Benítez és Gareth Bale is összevesztek, most pedig újabb érdekes hírek láttak napvilágot.

A Cadena SER szerint a Real Madrid általános igazgatója, José Ángel Sánchez jelenleg úgy véli, hogy rossz döntést hoztak, amikor Rafa Benítezt nevezték ki a csapat vezetőedzőjének. A spanyol egyébként az egyik legnagyobb támogatója volt a tréner érkezésének.

Ha ez nem lenne elég, a spanyol Cope arról is ír, hogy Toni Kroos és Benítez között sportszakmai nézeteltérés van. A világbajnok német középpályás nem támogatja az edző által neki szánt pozíciót.

További hír a királyi gárda háza tájáról, hogy a klubnál állítólag elégedetlenek James Rodríguez pályán kívüli életével. A klub Özilhez esetéhez hasonlóan nehezményezi, hogy a kolumbiai túl sokat bulizik szabadidejében. Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy jelen pillanatban áll a bál a Real Madridnál.

Olvasói sztorik