Újabb balhé a Real Madridnál! Összeveszett Benítez és Bale

Megint állt a bál, a királyi gárdánál! Rafa Benítez vezetőedző most egy újabb sztárjátékossal rúgta össze a port. A Villarreal ellen 1-0-ra elvesztett spanyol bajnokin a walesi támadó nem volt hajlandó betartani a szakvezető taktikai utasítását. Már a váratlan vereség is elég ok volt arra, hogy „robbanjon a bomba”, de ráadásul még egy személyes ellentét is borzolja a kedélyeket - írja a blikk.hu Rafa Benítez ugyanis a második félidőben pályára küldte a szélső Jesét és azt az utasítást adta neki, hogy küldje hátra Gareth Bale-t a bal oldali védő pozíciójába. A walesi azonban nem foglalkozott a paranccsal, maradt a helyén, ezzel a megbontotta a taktikai fegyelmet. Bennfentesek szerint meglehetősen fagyos a viszony a futballista és a vezetőedző között, s ez nem tesz jót a csapategységnek. Ráadásul korábban a csapat másik ásza, a portugál Cristiano Ronaldo (29) is összebalhézott Benítezzel. A Barcelona ellen elszenvedett 4-0-s vereség után állítólag ultimátumot adott adott az elnöknek, hogy vagy Benítez megy vagy ő. Az elnök Florentino Pérez akkor megerősítette pozíciójában a spanyol trénert.

Megint állt a bál, a királyi gárdánál! Rafa Benítez vezetőedző most egy újabb sztárjátékossal rúgta össze a port. A Villarreal ellen 1-0-ra elvesztett spanyol bajnokin a walesi támadó nem volt hajlandó betartani a szakvezető taktikai utasítását. Már a váratlan vereség is elég ok volt arra, hogy „robbanjon a bomba”, de ráadásul még egy személyes ellentét is borzolja a kedélyeket – írja a blikk.hu

Rafa Benítez ugyanis a második félidőben pályára küldte a szélső Jesét és azt az utasítást adta neki, hogy küldje hátra Gareth Bale-t a bal oldali védő pozíciójába. A walesi azonban nem foglalkozott a paranccsal, maradt a helyén, ezzel a megbontotta a taktikai fegyelmet.

Bennfentesek szerint meglehetősen fagyos a viszony a futballista és a vezetőedző között, s ez nem tesz jót a csapategységnek. Ráadásul korábban a csapat másik ásza, a portugál Cristiano Ronaldo (29) is összebalhézott Benítezzel. A Barcelona ellen elszenvedett 4-0-s vereség után állítólag ultimátumot adott adott az elnöknek, hogy vagy Benítez megy vagy ő. Az elnök Florentino Pérez akkor megerősítette pozíciójában a spanyol trénert.

Címkék: