Nemzetközi foci

Balotelli csúnya öngólt lőtt az Instagramon

A formán kívüli olasz csatár nem biztos, hogy megy az Eb-re.

Kapcsolódó cikkek

Mint ismeretes, a magyar válogatott mellett a szintén kvalifikált, második kalapos olaszok is megtudták, kik lesznek ellenfeleik a jövő nyári Európa-bajnokságon. A G-csoportba besorolást kapó Conte-csapat csatára, Mario Balotelli Instagram-profilján meg is osztott egy képet, amelyen a három leendő ellenfél (Írország, Svédország és Belgium) szerepelt, majd hozzátette: “I can’t wait” – azaz “Alig várom”.

Nos, ez utóbbi megjegyzése baklövésnek bizonyult, Antonio Conte, a Juventus korábbi, az olasz válogatott jelenlegi trénere válaszolt is rá a kommentszekcióban. Nem is akármit.

“Mire? Arra, hogy játssz az Eb-n vagy hogy megnézd a TV-ben?” – kérdezte szarkasztikusan.

Balotellit csak egyszer válogatta be szövetségi kapitányi kinevezése óta a szakember, ráadásul számos kritika érte gyenge formája és fizikai állapota miatt is.

Olasz riportereknek Conte hozzáfűzte:

– Csak rajta múlik, hogy meg tudja-e mutatni, hogy helye van a keretben – ugyanúgy, mint a többieknél. Mindenesetre nagyon-nagyon sokat kell még bizonyítania. Egyelőre nem vontam le semmilyen következtetést, mindenkit figyelek. Ugyanakkor tudom, ki hogyan teljesít és ismerem a játékosokat. Mindenkinek, aki be akar kerülni, rengeteget kell bizonyítania.

Olvasói sztorik