Nehéz lesz megtartania a Dortmundnak Aubameyangot, a PSG is bejelentkezett

A topbajnokságok legjobb góllövője idén a Borussia Dortmund támadója, Pierre-Emerick Aubameyang. A gaboni támadó minden sorozatot figyelembe véve 23 tétmérkőzésen 25 találatnál jár, így nem csoda, hogy rengeteg klub figyelmét felkeltette. Korábban lehetett hallani a Chelsea, a Barcelona és a Manchester United érdeklődéséről, most pedig az olasz Tuttosport egy újabb klub nevét említi. A lap szerint a francia Paris Saint-Germain is szeretné a soraiban tudni a kiváló formában lévő csatárt. A párizsiak támadósorára valóban ráférhet a frissítés, hiszen már hónapok óta cikkeznek Lavezzi, Cavani, és már Lucas távozásáról is, a 34 éves Ibrahimovics pedig nem lesz már fiatalabb. Annyi bizonyos, hogy a Dortmundnak fel kell kötnie a gatyáját, ha meg akarja tartani gólvágóját.

Kapcsolódó cikkek

A topbajnokságok legjobb góllövője idén a Borussia Dortmund támadója, Pierre-Emerick Aubameyang. A gaboni támadó minden sorozatot figyelembe véve 23 tétmérkőzésen 25 találatnál jár, így nem csoda, hogy rengeteg klub figyelmét felkeltette. Korábban lehetett hallani a Chelsea, a Barcelona és a Manchester United érdeklődéséről, most pedig az olasz Tuttosport egy újabb klub nevét említi.

A lap szerint a francia Paris Saint-Germain is szeretné a soraiban tudni a kiváló formában lévő csatárt. A párizsiak támadósorára valóban ráférhet a frissítés, hiszen már hónapok óta cikkeznek Lavezzi, Cavani, és már Lucas távozásáról is, a 34 éves Ibrahimovics pedig nem lesz már fiatalabb. Annyi bizonyos, hogy a Dortmundnak fel kell kötnie a gatyáját, ha meg akarja tartani gólvágóját.

Címkék: