Nemzetközi foci

Beckham jobban szereti a rögbit, mint a focit

Meglepő nyilatkozatot tett David Beckham, egykori világklasszis futballista. A Real Madrid és a Manchester United korábbi játékosa manapság focimeccsek helyett inkább rögbimérkőzésekre jár – írja a Blikk.

Beckham a Radio Timesnak azt mondta: a focistadionokban sok a rosszindulatú és aljas szurkoló, akik alattomos bekiabálásokkal, lézerezéssel igyekszenek megzavarni a focistákat.

– A rögbistadionokban ilyen nincs, sokkal szimpatikusabb légkör uralkodik ezeken a találkozókon. Nagyon szeretem az angol rögbi fellegvárát, a Twickenham-stadiont. Úgy összességében szívesebben járok rögbimeccsekre manapság – nyilatkozta az angol világsztár.

Beckhammel kapcsolatos hír még, hogy fia, Romeo abbahagyta a labdarúgást, ahogy ezt testvére Brooklyn is tette pár hónappal ezelőtt.

– Romeo valamelyik nap elém állt, és azt mondta, nem akar többet futballozni. Egy kis részem letört volt, de közben meg is könnyebbültem. Más tervei, céljai és szenvedélyei vannak, és ez tetszik nekem” – mondta középső fiáról Bekcham.

Olvasói sztorik