Nemzetközi foci

Majdnem megverték megalázó gólja miatt – VIDEÓ

A támadó a gólvonalról fejelt az üres kapuba a Francia Kupában.

Herman Kore olyan gólt szerzett a Francia Kupában, ami a grundon ugyan elmegy, de egy komoly meccsen megalázásnak számít. Nem is csoda, hogy az ellenfél játékosai szívük szerint megverték volna a gólvonal előtt fekve gólt fejelő játékost – írja az index.hu

A Concarneau US és a Chateaubriand Voltigeurs meccsén a hazaiak szerezték az első gólt, az ellenfél az utolsó percekben mindent megtett az egyenlítésért, a 90. perc után még a kapusukat is felküldték, hátha összejön az egyenlítés.

A szöglet után azonban nem tudták megtartani a labdát, így Kore egyedül vihette az üres kapura. A visszarohanó kapus a 16-osnál még megpróbálta szerelni, de nem járt sikerrel, fel is adta az üldözést. Kore-nak csak egyszerűen a kapuba kellett volna passzolnia, de ehelyett lestoppolta a labdát a gólvonalon, és a földön fekve bólintotta be. De már futhatott is, mert el akarta kapni Gregory Douard kapus, aki végül piros lapot is kapott. Kore szerencséje az volt, hogy az őt ünneplő csapattársai körbevették, így nem fértek hozzá a teljesen kiakadt ellenfelek.

Olvasói sztorik