Nemzetközi foci

A Real Madrid és a Lewandowski-hadművelet

A Lewandowski-hadművelet. Ez a mondat olvasható a spanyol AS hétfői számának címlapján. A sportnapilap információi szerint a Real Madrid 2016 nyarán szeretné megszerezni Robert Lewandowskit, a Bayern München csatárát.

A hírek szerint Lewandowski ügynöke, Cezary Kucharski szombaton ott volt a Santiago Bernabéu Stadionban a Real Madrid–Getafe mérkőzésen, és a spanyolok ezt mindenképp árulkodó jelnek tekintik. A transzfer létrejöttéhez persze a madridiaknak rendesen bele kéne nyúlniuk a pénztárcájukba, a lengyel támadót ugyanis 2019-ig szerződés köti a bajorokhoz, ráadásul a Münchennél ezt szeretnék meghosszabbítani, és a klub legjobban fizetett játékosává tenni az idei szezonban már 20 találatnál járó csatárt.

Lewandowski ügynöke állítólag már visszautasított egy hosszabbítási ajánlatot, és a Real Madrid innentől kezdve türelmesen és tettre készen várja, hogyan alakulnak a játékos és a Bayern közötti tárgyalások.
Az AS arról is ír, hogy Lewandowski karrierje során egyszer Aranylabdát szeretne nyerni, és ügynökével közösen úgy érzik, erre a Real Madridban nagyobb esélye lenne.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik