Nemzetközi foci

Adebayor pihen heti 77 millióért

Március óta egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára Emmanuel Adebayor, mégis minden héten 77 millió forintnyi fonttal gyarapszik a bankszámlája…

A togói válogatott labdarúgó korábbi együttesétől, Manchester Citytől heti 44 millió forintnyi összegben részesül, a maradékot legutóbbi csapata, a Tottenham adja, amely szintén nem tart már igényt a szolgálataira – írja a blikk.hu

A csatár szerződése jövő nyáron jár le, addig tovább kapja pénzét, újabb 2,3 milliárd forintnyi fonthoz jut – közölte a brit Daily Mail.

A történet furcsa, több konfliktus után hiába kínálta fel a klub, hogy a korábban száműzött togói eddzen ismét az első csapattal, ő a tartalékokat választotta, és hiába hívta a West Ham, oda sem ment – vélhetően a fizetését mindennél előbbre valónak tartotta. Ezután kegyvesztett lett a Tottenhamnél, így mostanában azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy fotókat posztol magáról az Instagramon.

– Rájöttem, azért születtem a világra, hogy élvezzem az életet – írta egyik, medence mellett készült képéhez. A fociról viszont nem tett említést – forintban több milliárd oka volt rá.

Olvasói sztorik