Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo párja férfi?

Egy angol bulvárlap fejtegette a kérdést, miszerint a portugál klasszis egy marokkói kickboxossal jár.

Kapcsolódó cikkek

Az angolok első számú bulvárlapja, a The Sun cikkeegy francia tévéműsorban elhangzottak alapján írja: a Real Madrid klasszis játékosa, az Aranylabdára idén is esélyes Cristiano Ronaldo lehetséges, hogy egy férfival jár – név szerint a marokkói kickbox-versenyzővel, Badr Harival.

A lap azt írja, CR rendszeresen repül Marokkóba csapata edzései után. Megjegyzik, jelenlegi életvitele akár a teljesítményére is hatással lehet, ami miatt a hírek szerint a Real vezetői is aggodalmukat fejezték ki – utalva a heti három-négy repülőútra, melyet természetesen saját gépén tesz meg a portugál játékos.

Ronaldo több képet is posztolt már közösségi oldalain, melyeken Harival szerepel, ez is szóba került a francia „Touche pas a mon sport”-ban, ahol Daniel Riolo említette meg, könnyen lehet, hogy a közeli barátságnál még szorosabb kapcsolat fűzi Ronaldót Harihoz.

Mindemellett hozzáteszik, a portugált mostanában is gyönyörű nők társaságában látták: az Irina Shaykkal való szakítása után Alessia Tedeschivel és Maja Darvinggal is szóba hozták, míg legutóbb Marisa Mendessel boronálták össze.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik