Nemzetközi foci

Horrorsérülés a Frankfurt edzésén

Behorpadt Johannes Flum térde.

Elképesztő, sokkoló baleset történt a német labdarúgó élvonalban szereplő Eintracht Frankfurt tréningjén. Johannes Flum egy csapattársával ütközött és súlyos sérülést szenvedett, szinte eltűnt a térdkalácsa.

Nagy volt a baj, hiszen mentőhelikopter érkezett a futballistáért, aki a gárda keddi edzésén egy ártalmatlan szituációban Szlobodan Medojeviccsel ütközött össze.

Flum a térdéhez kapott, s a csapattársait, valamint az edzői stábot is sokkolta a látvány. A középpályás lába ugyanis egészen szokatlan módon sérült meg. A Bild beszámolója szerint hatalmas horpadás volt a térdén, amely teljesen eldeformálódott, szinte eltűnt a térdkalácsa. A csont egy darabja ugyanis a combjába csúszott – írja a Blikk.

Azonnal mentőt hívtak hozzá, majd nem sokkal később helikopter is érkezett, azzal szállították kórházba. Megoperálták, de arról egyelőre nem érkezett hír, hogy mennyit kell kihagynia Johannes Flumnak, az is lehet, hogy véget ért a pályafutása.

– Ez egy roppant sokkoló sérülés, egyelőre nem tudom megmondani, hogy valaha képes lesz-e még focizni. Az a kérdés, hogy az eltört csont összeforr vagy sem – jelentette ki Dr. Thorsten Schiffer. – Ha a szervezete jól reagál, akkor akár hat hónap múlva futballozhat. Hat hét múlva okosabbak leszünk.

Olvasói sztorik