Nemzetközi foci

„Dárdait és a Herthát egymásnak teremtették”

Nagy sikere volt a Herthát irányító Dárdai Pálnak a berlini klub évértékelő közönségtalálkozóján. A magyar edző azt mondta, élmény a focistáival dolgozni.

Ezernél is többen ünnepelték hétfő este a Bundesligában nagyszerűen szereplő Hertha futballcsapatát. A hagyományos évértékelő közönségtalálkozó extrán jól sikerült, hiszen – hála a csapatot felkészítő Dárdai Pálnak – a berlini alakul ezúttal nem a kiesés elkerülésért harcol, hanem 7-2-5-ös mutatóval az élmezőny tagja.

Ahogy arról a kék-fehérek honlapja beszámolt, a korábbi magyar szövetségi kapitány kapitány szerényen köszöntötte az egybegyűlteket, és kijelentette, élmény a játékosaival dolgozni. Dárdai hozzátette, ha az év hátralévő meccsein is így folytatják, nagyon szép karácsonyuk lesz.

Büszkén beszélhetett Michael Preetz sportigazgató is, aki megjegyezte, „Dárdai Pált és a Hertha BSC-t egymásnak teremtették”. Kiemelte, a magyar edzőt soha le nem járó szerződés köti a klubhoz (a szavait óriási taps fogadta).

Ingo Schiller, a klub ügyvezető igazgatója a gazdasági lehetőségekről is beszélt, szerinte jó úton járnak, mint ahogy kiderült az is, Werner Gegenbauer klubelnök mindent elkövet azért, hogy jövő májusban újraválasszák.
Jó buli volt…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik