Nemzetközi foci

Steve McClaren megérti a szurkolókat

A korábbi angol válogatott szövetségi kapitány elfogadja a kritikát.

Kapcsolódó cikkek

Pocsékul áll az angol bajnokságban a Newcastle United. A 19. helyen szenvedő Szarkák legutóbb a Crystal Palace-tól szenvedtek komolyabb vereséget, a londoniak 5-1-re győztek és ezzel továbbra is a tabella első felében, a 6. helyen tartózkodnak.

A Newcastle menedzsere Steve McClaren, aki azt a “bravúrt” hajtotta végre az angol válogatott szövetségi kapitányaként, hogy a 2008-as Európa-bajnokságra nem sikerült kijuttatnia a csapatot. Az edző természetesen most is sok kritikával kell, hogy szembenézzen, amiről a Crystal Palace elleni zakó után nyilatkozott is.

– Megértem, ha a mai napon a szurkolóink nem álltak a csapat mögött. A meccs alatt kitört belőlük a frusztráció, a düh és a csalódottság. Igazuk is van. Csak néhány ember tud ezen változtatni és mi vagyunk azok. Mi is ugyanolyan csalódottak és mérgesek vagyunk, mint ők, de ki fogunk dolgozni valamifajta megoldást a problémára – fogalmazott a sokat szidott menedzser.

A Newcastle gondjait tetézi, hogy a Crystal Palace menedzsere a csapattól tavaly távozó Alan Pardew; illetve hogy Stoke elleni győzelmével már az ősi rivális Sunderland is eléjük került a tabellán.

Olvasói sztorik