Nemzetközi foci

Hoppá! Hétfő este rendkívüli sajtótájékoztatót tart a Real Madrid

Kapcsolódó cikkek

Az El Clasico elvesztése után felerősödtek azok a hangok, hogy Rafa Benítez hamarosan távozik a Real Madrid éléről. A spanyol csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo állítólag ultimátumot is adott a vezetőségnek, miszerint vagy a vezetőedző, vagy ő távozik. Egybehangzó sajtóhírek szerint Benítezt a jelenleg Castillát irányító Zinedine Zidane követheti a királyi gárda kispadján, de a francia legenda úgy érzi, még nem áll készen erre a hatalmas feladatra.

– Hogy leváltani Benítezt? A Castilla edzője vagyok, Benítez pedig az első csapaté. Jelenleg mindenki a megfelelő helyen van. Jelenleg a Castillával vagyok, azért maradtam a klubnál, hogy ezt a feladatot végezzem. A tavalyi idény végén is az volt az érzésem, ami most. Hosszú utat kell még bejárnom, mire az első csapathoz csatlakozhatnék – nyilatkozta a francia.

BRÉKING! Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid elnöke hétfő este, helyi idő szerint 19.30-kor rendkívüli sajtótájékoztatót tart.

Zizou saját bőrén is tapasztalhatta már a Real Madrid kispadjának legelőkelőbb helyével járó veszélyeket, hiszen Ancelotti segítőjeként eltöltött egy szezont az edzői stábban.

– Hosszú út áll még előttem, soha, egyetlen edző sem áll készen a Real Madrid kispadjára. Lépésről lépésre haladok, nem rohanok. A legfontosabb az, hogy napi szinten elégedett légy azzal, amit csinált; a jelen számomra a Castillát jelenti – mondta Zidane.

(forrás: penamadridista.hu)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik