Nemzetközi foci

Le a kalappal CR7 előtt

Ronaldo találkozik a bejrúti terrortámadásban árvává vált fiúval.

Azok után, hogy szörnyű tragédia érte a libanoni kisfiút, Hajdar Mjusztafát, aki a bejrúti terrortámadásban elvesztette édesanyját és édesapját, most az internetezők segítségével kedvenc focistájával, Cristiano Ronaldóval találkozhat – írja a blikk.hu

A kis Hajdar Musztafa képe pillanatok alatt bejárta a világot, a bejrúti kisfiú a várost ért terrortámadás során ő maga is súlyosan megsérült. A fiúcskáról több fotó is felkerült a netre, köztük egy Real Madrid-mezes kép, amely után a közösségi oldalakon pár nap alatt megszerveződött egy találkozó Hajdar és a spanyol labdarúgócsapat legnagyobb csillaga, Cristiano Ronaldo között.

A háromszoros aranylabdás portugál már biztosan találkozni fog Musztafával, ám egyelőre nem tudni, hogy Bejrútban, vagy Madridban, ám a történtek után utóbbira van nagyobb esély. Az egész találkozót egy libanoni újságírónő, Rana Harbi felhívásának és a közösségi oldalak felhasználóinak gyors közreműködésének köszönhető.

A felhívás célhoz ért, ezt a Real Madrid libanoni szurkolói klubja jelentette be elsőként, majd Harbi is megerősítette, hogy Ronaldo találkozni fog Musztafával.

– Ezt nem hiszem el! Nem találok szavakat, Hajdar találkozni fog Cristianóval. Ez a tweetek ereje – lelkendezett az újságírónő.

Olvasói sztorik