Nemzetközi foci

Robert Lewandowski nagykövet lett

Okostelefonokat reklámoz a lengyel klasszis.

A Huawei bejelentette, hogy 2015 novemberétől Robert Lewandowski, a lengyel válogatott kapitánya és a Bayern München csatára a vállalat új nagykövete a közép-európai, balti- és skandináviai régióban.

A Huawei a „Make it possible” („Tedd lehetségessé”) márkaüzenet felépítésének érdekében kezdett nemzetközi szinten intenzív sportszponzorációs tevékenységbe 2014-ben, amelynek keretében a vállalat olyan vezető sportszervezetekkel kötött partneri megállapodásokat, mint az AC Milan, az Arsenal, az Ajax, az Atlético de Madrid, a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund.

– Robert Lewandowskit többször választották gólkirálynak és az év lengyel játékosának, és az ő nevéhez fűződik a szeptember 22-i Bayern-Wolfsburg meccs legendás gyorsasági rekordja is: mindössze kilenc perc alatt ötször talált az ellenfél hálójába. Kemény munkával elért kimagasló eredményei tökéletes összhangban állnak a Huawei „Make It Possible” mottójával – mondta el Wang Yanmin, a Huawei régiós fogyasztói üzletágának elnöke.

– Nagy örömömre szolgál, hogy egy olyan dinamikusan fejlődő nemzetközi informatikai céget képviselhetek, mint a Huawei – mondta Robert Lewandowski. – Bízom benne, hogy együttműködésünk hozzájárul majd a Huawei márkanév ismertségének további növeléséhez.

A megállapodás értelmében 2015. november 9-étől a lengyel futballista számos projekten dolgozik majd a Huawei-el, többek között a vállalat fogyasztói termékeit, okostelefonokat, táblagépeket és viselhető okoseszközöket népszerűsít majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik