Nemzetközi foci

Messi újra a csapattal edzett

Talán az argentin is játszhat a szombati El Clasicón...

Kapcsolódó cikkek

Öt nappal a Real Madrid elleni spanyol bajnoki rangadó előtt, hétfőn ismét edzésbe állt az FC Barcelona labdarúgója, Lionel Messi.

A katalánok argentin támadójának térde szeptember végén sérült meg, ezért klubcsapata bajnoki és Bajnokok Ligája-mérkőzései mellett ki kellett hagynia hazája válogatottjának Brazília elleni világbajnoki selejtezőjét (1-1) is. A Barcelona ebben az időszakban is jól teljesített, ugyanis Messi hiányában az uruguayi Luis Suárez, illetve a brazil Neymar is rendkívül eredményesen futballozott.

A klub hétfői közleményéből kiderült, hogy Messi felépült, és hétfőn ismét a csapattársaival edzett, az viszont nem, hogy játszhat-e a Real Madrid elleni, szombati bajnoki rangadón, az El Clásicón.

A korábban szintén sérüléssel bajlódó horvát középpályás, Ivan Rakitic, valamint a fogászati problémákkal küszködő német kapus, Marc-André ter Stegen is edzésbe állt hétfőn.

A spanyol élvonalban 11 forduló után a Barcelona a listavezető, a Real Madrid – három ponttal lemaradva – a második helyen áll.

Olvasói sztorik