Nemzetközi foci

Pornósok támadnak az olasz focipiacra

A sportközgazdász szerint kicsi az esély, hogy magyar csapatot is szponzorálni akarjon a Pornhub.

A felnőttfilmekkel foglalkozó vállalat egy évig minden költségét állná annak a csapatnak, melynek mezén megjelenhet a cég logója. Az egyetlen kritérium, hogy minden játékosnak nagykorúnak kell lennie.

– A célcsoport szempontjából tökéletes választás labdarúgóklubot szponzorálni – felelte a Rangadó.hu érdeklődésére Szabados Gábor sportközgazdász. – A futball jellemzően férfi közönséget vonz, nem véletlen, hogy a legnagyobb csapatokat sörgyárak, elektronikai cégek, autógyárak, bankok támogatják. Ilyen szempontból tökéletes párosítás, ám nem véletlen, hogy eddig nem találkoztunk felnőtt filmes szponzorokkal. Nem szívesen vállalják a klubok a direkt kapcsolatot hasonló vállalkozásokkal.

A sportközgazdász kiemelte, kevés esély mutatkozik arra, hogy magyar futballklubot támogasson egy pornóvállalat. A szakember szerint, nem jutna el annyi helyre a hirdetés, mint mondjuk Olaszországban.
Egyébként több sportklubot is szponzorál a Pornhub. Írországban streetball-, Skóciában golfklub, Amerikában pedig softballcsapat mögött áll. Az itáliaiak előtt Angliában próbált felülethez jutni a cég, ám nem kapott engedélyt arra, hogy az alacsonyabb osztályban szereplő Rutherford Raiders csapatának mezén megjelenjen.

Olvasói sztorik