Nemzetközi foci

Hemzsegtek a sztárok Ronaldo filmbemutatóján, kisebb balhé is kerekedett

Kapcsolódó cikkek

Cristiano Ronaldo hétfőn este bemutatta az életéről szóló dokumentumfilmet. A Londonban tartott előadáson természetesen hemzsegtek a sztárok, de az eseményen aztán nem csak a Real Madrid-sztár rajongói bukkantak fel.

– Szórakoztató, de egyben furcsa is volt, hogy idegeneket engedtem a magánéletembe. Ezzel együtt jól éreztem magam, működött a kémia – mondta a Real Madrid portugál sztárlabdarúgója a “Ronaldo” című film bemutatóján. A 30 éves támadó hangsúlyozta: ő szerepel vásznon, Ronaldo, és nem pedig egy színész.

– Büszke vagyok arra, hogy ezekkel az emberekkel megcsináltuk ezt a filmet. Köszönöm a családomnak és a barátaimnak a támogatásukat – tette még hozzá Cristiano Ronaldo.

A hatalmas sikert hozó bemutatón a világklasszis támadó korábbi edzői, Carlo Ancelotti, José Mourinho és Sir Alex Ferguson is tiszteletét tette, de megjelent Gary Neville és Radamel Falcao is.

Természetesen voltak, akik ezt a jeles eseményt is a balhézásra használták fel, a mozi mellett ugyanis egy kisebb csoport a „Messi, Messi” kiáltással próbálta kizökkenteni a mosolygós klasszist, aki azonban rezzenéstelen arccal konstatálta az eseményeket.

Olvasói sztorik