Nemzetközi foci

Meddig garázdálkodhat még büntetlenül Diego Costa?

A Chelsea fenegyereke a Dinamo Kijev ellen ismét aljas módszerekhez folyamodott, a játékvezető persze semmit nem látott.

Kapcsolódó cikkek

Már szinte meg sem lepődünk Diego Costa legújabb mutatványain. A Chelsea fenegyereke az utóbbi időben formán kívül futballozik, és inkább csak sportszerűtlen magatartásával hívja fel magára a figyelmet, ami úgy tűnik, hogy megint szinte büntetlenül marad. Ha jól szemügyre vesszük a dolgokat, a támadót a Dinamo Kijev ellen könnyedén ki is állíthatták volna, és az bizony megpecsételte volna a londoni csapat sorsát.

A támadó előbb óriásit színészkedett a tizenhatoson belül, amiért egyértelműen járna a sárga lap, majd nem sokkal később egy szögletnél elkapta védője nyakát, csakúgy mint tette azt az Arsenal ellen. A lapot természetesen ezúttal is megúszta, hiszen a játékvezető (az öt közül egyik sem) észre sem vette a történteket. A két sárga utáni piros tehát elmaradt, a Chelsea 2-1-re nyert, Diego Costa pedig büntetlenül garázdálkodhat tovább a futballpályákon. Teljesítményét focizásnak nevezni költői túlzás volna…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik