Nemzetközi foci

18+! Pucér feneküket mutogatták a huligánok

A Lokomotiv Moszkva szurkolói meztelenre vetkőztek a Besiktas stadionjában.

A 1-1-es döntetlenre végződő Besiktas–Lokomotiv Moszkva Európa-liga mérkőzésen szó szerint kivetkőztek magukból a vendégdrukkerek. A legvérmesebbek letolták a nadrágjukat, s a feneküket mutatták az ellenfélnek – írja a blikk.hu

A második számú kontinentális klubsorozat H-csoportjában az igencsak fanatikus szurkolótáborral rendelkező isztambuli gárda a szintén hírhedt táborral bíró moszkvaiakat fogadta. Természetesen nem is maradhatott el a találkozó botrány nélkül. Ezúttal azonban nem a „szokványos” verekedésre dobálózásra, vagy gyűlöletkeltő beszólások vagy drapériák miatt állt a bál. Ennél sokkal szokatlanabb esetre került sor.

A meccs 60. percében ugyanis mintegy 100 Lokomotiv-szimpatizáns meztelenre vetkőzött és a hátsó felét mutogatta a rendfenntartó erőknek, illetve a hazai drukkereknek is. Természetesen ezzel óriási felháborodást keltettek, hiszen a Besiktas hívei nem hagyták szó nélkül a történteket. Több tucatnyian kitörtek a szektorukból: voltak akik a lelátón, s olyanok is, akik a játéktér körüli atlétikai pályán rohantak a vendégtábor felé. Meg akarták torolni a fenékmutogatást. Őket a biztonságiaknak kellett megfékezniük. Egyelőre nem érkezett hír, hogy őrizetbe vettek-e valakit.

Olvasói sztorik