Nemzetközi foci

Messi mégis játszhat az El Clasicón?

Luis Enrique cáfolta, hogy az argentin felépülése a vártnál több időt vesz igénybe.

Kapcsolódó cikkek

Luis Enrique szerint Lionel Messi felépülése nem vesz több időt igénybe, mint amennyire eleve számítani lehetett. Az FC Barcelona vezetőedzője arra a sajtóhírre reagált ekképpen, hogy a katalán együttes argentin vezéregyénisége még a november 21-i El Clásicón, a Real Madrid elleni spanyol csúcsrangadón sem játszhat.

– Leo gyógyulása normális mederben halad, úgy, ahogyan az az ilyen típusú térdsérüléseknél szokott. Nincs semmilyen rossz hír – fogalmazott a spanyol bajnoki címvédő trénere azon a sajtótájékoztatón, amelyet a fehérorosz BATE Boriszovval vívandó, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt tartott, Messi várható visszatérésének időpontjáról azonban nem beszélt.

A spanyol média hétfőn arról cikkezett, hogy bár a négyszeres aranylabdás futballista rehabilitációja rendben megy, a Real ellen még nem léphet pályára a Santiago Bernabéu Stadionban. Messi két hete úgy nyilatkozott, hogy nem szabott magának határidőt a visszatérésre. Csak az a fontos, mondta, hogy százszázalékos állapotban legyen a térde, amikor ismét játszik.

Messi szeptember 26-án sérült meg: a Las Palmas elleni meccsen rögtön az összecsapás elején megrúgták, és térdsérülés miatt már a 9. percben le kellett őt cserélni. Az első jelentések arról szóltak, hogy 6-8 hétig nem futballozhat, mivel bal térdében elszakadt a belső oldalszalag.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik