Nemzetközi foci

Rangadót nyert az AC Milan

Római sikerük ellenére csak a hatodik helyen állnak.

Serie A

A 11. fordulót megelőzően harmadik helyezett Fiorentina hazai pályán 4-1-re legyőzte az újonc Frosinonét az olasz bajnokság vasárnapi játéknapján, ezzel ismét a tabella élére ugrott.

A délutáni négy összecsapás közül egyedül a Bologna–Atalanta (3-0) meccsen láthattak gólt a nézők, további három viszont találat nélkül ért véget.

Az esti rangadón némi meglepetésre simán, 3-1-re győzött az AC Milan a Lazio otthonában, ezáltal a két együttes helyet cserélt a tabellán: a milánóiak a hatodik, a rómaiak pedig a hetedik helyen állnak.

Primera División

Az Eibar – Diego Llorente öngóljának köszönhetően – 1-0-ra nyert a Rayo Vallecano ellen a spanyol élvonal tizedik fordulójában, és sikerével a hatodik helyre lépett előre a tabellán.

A 18. helyen álló Granada idegenben 1-1-et ért el a 68. perctől tíz emberrel játszó Espanyol ellen. A hazaiak a 94. percben szerzett góllal mentettek pontot. Este a Málaga 1-0-ra kikapott a Sporting Gijón otthonában.

Az Athletic Bilbao 3-1-re nyert a Real Betis vendégeként. A baszk együttes már öt mérkőzés óta veretlen a Primera Divisiónban, amelynek élén a Real Madrid és a Barcelona áll, egyaránt 24 ponttal.

Premier League

Az Everton – a mesterhármast szerző Arouna Kone vezérletével – nyolcgólos mérkőzésen győzte le (6-2) a vendég Sunderlandet az angol bajnokság 11. fordulójában.

A Southampton 2-0-ra legyőzte hazai pályán a Bournemouth együttesét. Ronald Koeman csapata már öt mérkőzés óta veretlen a Premier League-ben. A tabella élén a Manchester City-nek és az Arsenalnak egyaránt 25 pontja van.

Bundesliga

A VfB Stuttgart 2-0-ra legyőzte a Darmstadtot a német bajnokság 11. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén, és sikerével az utolsó előttiből a 14. helyre lépett a tabellán. A hazaiaknak a szombathelyi születésű Garics György öngólja is kellett a sikerhez.

Stieber Zoltán csapata, a Hamburger SV – a magyar játékost nélkülözve – hazai pályán 2-1-re kikapott a Hannovertől a vasárnapi zárómérkőzésen. A tabella élén négy pont a Bayern München előnye a Borussia Dortmunddal szemben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik