Nemzetközi foci

Megvan a Bayern ezredik győzelme

A Köln ellen aratta történelmi sikerét a müncheni együttes.

A címvédő és éllovas Bayern München hazai pályán 4-0-ra legyőzte az 1. FC Köln csapatát szombaton a német bajnokság tizedik fordulójában, ezzel megszerezte ezredik győzelmét a Bundesligában.

A bajorok sikerükkel továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát. A Bayer Leverkusen ismét kétgólos hátrányról állt fel: kedden a Bajnokok Ligájában 2-4-ről egyenlítve mentettek pontot az AS Romával szemben, ezúttal viszont 0-2-ről, majd 1-3-ról fordítva a győzelmet is megszerezte a vendég VfB Stuttgart ellen.

Eközben Angliában…

Az Arsenal izgalmas mérkőzésen 2-1-re nyert a vendég Everton ellen az angol bajnokság tizedik fordulójában.

A londoni Ágyúsok ezzel 2014 februárja óta először állnak a tabella élén a Premier League-ben, igaz, ez már vasárnap, a Manchester City és a Manchester United városi rangadójának eredményétől függően megváltozhat.

A West Ham United 2-1-re legyőzte a címvédő, és a második félidőben emberhátrányban futballozó Chelsea-t. A londoni Kékeknek ez már az ötödik vereségük az idényben, és a 15. helyen állnak a tabellán.

A Real Madrid 3-1-es győzelmet aratott a házigazda és hozzá hasonlóan eddig veretlen Celta Vigo felett a spanyol élvonal kilencedik fordulójában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik