Nemzetközi foci

Nikolics folytathatja a gólgyártást, Megyeri bemutatkozhat! Külföldön játszó magyarok, akikért vasárnap szoríthatunk

Vasárnap – Újabb gólt láthatunk Ausztráliában?

Magyar idő szerint délelőtt 10 órakor Sándor György csapata, az ausztrál Perth Glory a Wellington Phoenixszel csap össze a bajnokság második fordulójában.

Kiesési rangadót játszik Gruborovics Tamás csapata, a KooTeePee a finn élvonal utolsó előtti, 32. fordulójában. A magyar származású játékos együttese kiesőhelyen áll, egy ponttal a soros ellenfél Vaasa PS mögött.

Első nyolc meccsén egyetlen pontot szerzett a holland első osztályban Vida Krisztofer együttese. A De Graafschap a kilencedik fordulóban a Den Haag otthonában bizonyíthat.

Két magyar érdekeltségű meccset rendeznek vasárnap a lengyel élvonal 12. fordulójában. Guzmics Richárd klubja, a Wisla Kraków a Termalica Bruk-Bet Niecieczával játszik, míg a góllövőlistát vezető Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa a Cracovia ellen készül.

A német másodosztályban a 11. fordulóval folytatódnak a küzdelmek. Korcsmár Zsolt csapata, a Greuther Fürth a második Freiburg vendége lesz, míg a Gulácsi Pétert és Kalmár Zsoltot is soraiban tudó RB Leipzig a listavezető VfL Bochum otthonába látogat.

Kovács Péter csapata, a norvég élvonal 12. helyét elfoglaló Sarpsborg 08 a Valerenga vendége lesz a 27. fordulóban.

Forgács Dávid együttese, az olasz harmadosztály B-csoportjában szereplő AC Pisa a Carrerese ellen játszik rangadót a hetedik fordulóban. Forgács klubja még veretlen, 12 pontjával a második helyen áll, míg az ellenfél szintén vereség nélkül – 11 ponttal – a harmadik.

A spanyol élvonalban Megyeri Balázsért és csapatáért szoríthatunk. A Getafe CF a Las Palmas ellen lép pályára a nyolcadik fordulóban. A másodosztályban Vadócz Krisztián együttese, a Deportivo Alavés a Lugóhoz látogat a kilencedik körben.

Vanczák Vilmos együttese, az FC Sion a svájci élvonalban címvédő FC Basellel játszik a bajnokság 12. fordulójában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik