Nemzetközi foci

Bolti eladóként dolgozik Schneiderlin párja

A francia válogatott középpályás egyetemista barátnője a hétköznapi nők életét választotta.

Nem a futballistafeleségek, inkább a hétköznapi nők életét választotta Morgan Schneiderlin, a Manchester United középpályásának egyetemista barátnője. A menedzsment és marketingszakon tanuló Camille Sold suli mellett ugyanis eladóként dolgozik Manchester belvárosának egyik Adidas-üzletében, és mivel a sportszergyártó 2015-től már a Vörös Ördögökkel is szerződésben áll, saját barátjának nevével ellátott dresszeket is árul. Sőt az egyik munkaidőben készült képen a United mezében pózol a csinos eladó – írja cikkében a borsonline.hu

A 21 éves Camille egyébként biztosan nem a pénz miatt dolgozik, csupán nem adta fel saját életét párja karrierje miatt. Az eladó ugyanis 10 fontot (4200 Ft) keres óránként, évente pedig körülbelül 15 ezret (6,3 millió Ft) tesz zsebre. A 25 éves labdarúgó ugyanennyi idő alatt 5 milliót (2,1 milliárd Ft) dob a családi kasszába.

– Amikor megpillantottam, ismerős volt valahonnan. Aztán láttam, hogy Schneiderlin 28-as számú manchesteri mezét öltötte magára, saját keresztnevével. Rájöttem, ő bizony a barátnője. Nagyszerű, hogy dolgozik, de elképesztő, hogy hat év alatt kevesebbet keres, mint a párja egy hét alatt – idézi a The Sun angol napilap az egyik szurkolót, aki a belvárosi üzletben vásárolt.

Olvasói sztorik