Nemzetközi foci

Abortuszra kényszerítette barátnőjét a korábbi MU-kapus

Képmutatónak és álszentnek nevezte barátnője a magyar származású Tim Howardot.

Képmutatónak és álszentnek nevezte Tim Howardot barátnője, akit az Everton magyar származású kapusa abortuszra kényszerített – írja a Bors.

Alaposan belerondított a Sun című napilap hasábjain a Tim Howardról kialakított hívő keresztény, családszerető ember képbe egy inkognitóját – egyelőre – szigorúan őrző hölgy. Elmondása szerint az Everton tavalyi idényzáróján jött össze a csapat 36 éves – anyai ágon magyar származású – amerikai válogatott kapusával, akitől később teherbe esett. A kétgyermekes, öt éve elvált Howard azonban nem akart újra apa lenni.

– Azt mondta, nem engedhet meg magának még egy gyereket – árulta el a Sunnak a 32 éves nő, akinek azért lehetett némi fogalma arról, hogy nem az anyagiakra gondolhatott a kapus, hiszen évente több, mint 3,3 millió fontot, azaz kb. 1,4 milliárd forintot keres az Evertonnál, korábban pedig a Manchester United kapuját is védte.

– Képmutató módon viselkedik, a háza tele van bibliai idézetekkel, ájtatoskodva beszél miközben rávett, hogy vetessem el a gyereket.

A nő katolikusként azzal érvelt, hogy nem mehet szembe isten akaratával, ám Howard szerint naponta szembe megyünk az isteni akarattal, ráadásul alig ismerik még egymást.

– Megértettem, hogy miért nem akarta a gyereket, azt azonban nem, hogy miért kellett ilyen kegyetlenül elbánnia velem. Csak kihasznált, majd eldobott.

– Magánügyről van szó, és csak a történtek egyik verziója ismert, de nincs hozzáfűznivalóm az ügyhöz – közölte a Sunnal Howard.

Olvasói sztorik