Nemzetközi foci

Roma: Ketten is megsérültek

Edin Dzeko és Francesco Totti egyhónapos kihagyásra számíthat; Keita és Szczesny sem játszhat a BL-ben.

Három-négy hetet vesz igénybe Edin Dzekónak, az AS Roma labdarúgójának a felépülése. A bosnyák támadó jobb térde szombaton, a Carpi elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg.

A rómaiak által 5-1-re megnyert találkozót Francesco Totti és Seydou Keita sem úszta meg sérülés nélkül, a római klub azonban esetükben még nem tudott pontos időpontot közölni a visszatérésről. Az viszont biztos, hogy Dzekóhoz hasonlóan az olasz támadó és a mali középpályás is kihagyja kedden a BATE Boriszov elleni, fehéroroszországi Bajnokok Ligája-mérkőzést. A 39. születésnapját vasárnap ünneplő Tottinak a Sky Sport Italia értesülése szerint megint a combjával van problémája, és egy hónapos kényszerpihenőre kényszerül. Keita esetében még nem lehet tudni a visszatérés pontos időpontját.

Hiányozni fog a lengyel kapus Wojciech Szczesny is, aki szeptember 16-án, a Barcelonával szembeni BL-mérkőzésen szenvedett ínszalag-húzódást. Rudi Garcia vezetőedző viszont számíthat majd Alessandro Florenzire és Iago Falquéra, akik szombaton még nem játszottak.

Olvasói sztorik