Nemzetközi foci

Görög–magyar: pénteken kezdődik a jegyárusítás

Egységesen 3500 forintba kerülnek a belépők.

Kapcsolódó cikkek

Két mérkőzéssel az Európa-bajnoki selejtezősorozat vége előtt a magyar válogatottnak még reális esélye van arra, hogy kiharcolja a részvételt a 2016-os franciaországi tornán. A kvalifikáció utolsó mérkőzését október 11-én, a pireuszi Karaiszkakisz stadionban rendezik, a találkozóra szóló jegyeket szeptember 25-én, pénteken 12 órától lehet megvásárolni.

A meccsbelépőkre váltható utalványok 3500 forintos egységáron vásárolhatóak meg interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express három budapesti irodájában (Bálna, Syma Csarnok és Dalszínház utca), illetve országszerte a TEX partnerirodáiban – szurkolói kártyával és kártya nélkül, a személyes adatok megadásával egyaránt.

Az utalványokat október 1-től október 9-ig lehet kicserélni személyesen az eredeti jegyre, az igazoló iratok bemutatásával a TEX Syma jegyirodában, hétköznap 10 és 17 óra között. A mérkőzés napján 14 órától, az Olimpiakosz-stadion vendégszektorának jegypénztárában átvételi pontot nyitnak, ahol szintén át lehet váltani az utalványokat mérkőzésjegyre, útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása után. A jegy átvételekor ellenőrizni fogják az átvevő személyazonosságát, a belépőt kizárólag az a személy veheti át, akinek adatai a jegyen szerepelnek – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik