Nemzetközi foci

Ibra nem aprózza el

A svéd klasszis kibérelte Malmö főterét.

Mint ismert, a futballvilág egyik legnagyobb klasszisa, a jelenleg a Paris Saint-Germaint erősítő Zlatan Ibrahimovic malmői születésű, és az is, hogy mennyire szereti gyerekkora színhelyét. Nos, csapatával november 25-én éppen a svédországi városban vendégeskedik majd a Bajnokok Ligája keretein belül, és erre az alkalomra kibérelte Malmö főterét, hogy ott nézhessék a helyiek az összecsapást – írja a digisport.hu

Azt már korábban is tudtuk, hogy a megosztó személyiségű Ibrahimovic képes tömegeket megmozgatni, amennyiben valamilyen nemes ügyről van szó (lásd: a testére varrt ideiglenes tetoválások egy másik nemes ügyre való felhívás miatt). Ezúttal a szó legszorosabb értelmében mozgat majd meg tömegeket november végén.

A svéd klasszis november 25-én a PSG-vel visszatér szülővárosába, Malmöbe, ahol majd Bajnokok Ligája-meccset játszanak a csapatok. Ennek örömére Ibrahimovic kitalálta, hogy kibérli a település főterét, hogy a lakosság futballszerető és jegyhez nem jutott része ott nézhesse majd az összecsapást.

– Korábban mondtam, hogy Malmőben mindenki hallani fogja a PSG elleni mérkőzést. Most arról is biztosítok mindenkit a városban, hogy láthatja is majd a meccset. Arra a napra ugyanis lefoglaltam a város főterét, ahol élőben lesz látható a találkozó egy kivetítőn. Még nincs vége a meglepetéseknek… – olvasható Ibra Facebook-oldalán.

Olvasói sztorik